Menu
Vores menuer
Vi er gået ind i kampen mod madspild, og har derfor et tæt samarbejde med DAKA Refood. Grundet vores fokus på madspild, har vi ingen a la carte servering. Ønsker du at spise i vores skønne brasserie skal du forudbestille en af vores special sammensatte menuer, så vores kokke kan forberede din mad med fokus på minimalt spild.
Vi kan derfor, som udgangspunkt, ikke tage imod bordbestillinger på selve dagen. Specialkost skal meddeles senest 3 dage forinden på enten telefon eller mail.
Musiktapas
MUSIKTAPAS
Smagebræt med lækre kolde anretninger
Lun hovedret
Sødt
Hjemmebagt surdejsbrød med pisket smør
Alle retter er portionsanrettet
Kr. 295,- pr. person
HOVEDRET TIL MUSIKTAPAS:
Oktober:
Poussinbryst og confiter lår serveret med årstids grønsager og puré, polenta & sauce
Nov & Dec:
Langtidsstegt Duroc-nakkefilet, røget, serveret med årstidens grøntsager, puré og skysauce.
Brasseriemenu
Forret
Dim Sum
jomfruhummer og rejer serveret med syltede bøgehatte,
basilikumolie & tom yum jomfruhummer-suppe
Hovedret
Berberieand
andebryst med souffléfars, appelsin og purløg serveret med kartoffel pavé,
vinterkål, appelsinfileter & orangesauce
Desserten (er altid vegetarisk)
Kirsebærmousse
marengs, vaniljecrumble, kirsebærgelé & risalamande-is
Kr. 395,- pr. person
Forret Vegetar
Dim Sum
svampe og løg serveret med syltede bøgehatte, basilikumolie & løgsuppe consommé
Hovedret Vegetar
Stegt Tofu
med appelsinskal serveret med kartoffel pavé, kål, appelsinfileter & appelsin beurre blanc
Oplevelsesmenu er den samme som Brasseriemenu,
men du får dette ekstra:
- velkomst & snacks
- udvalgte vine til menuen
- kaffe to go
Kr. 725,- pr. person
Brasserie menu
Brasseriemenu Nov & Dec
Forret
Dim Sum
jomfruhummer og rejer serveret med syltede bøgehatte,
basilikumolie & tom yum jomfruhummer-suppe
Hovedret
Berberieand
andebryst med souffléfars, appelsin og purløg serveret med kartoffel pavé,
vinterkål, appelsinfileter & orangesauce
Desserten (er altid vegetarisk)
Kirsebærmousse
marengs, vaniljecrumble, kirsebærgelé & risalamande-is
Kr. 395,- pr. person
Forret Vegetar
Dim Sum
svampe og løg serveret med syltede bøgehatte, basilikumolie & løgsuppe consommé
Hovedret Vegetar
Stegt Tofu
med appelsinskal serveret med kartoffel pavé, kål, appelsinfileter & appelsin beurre blanc
Oplevelsesmenu er den samme som Brasseriemenu,
men du får dette ekstra:
- velkomst & snacks
- udvalgte vine til menuen
- kaffe to go
Kr. 725,- pr. person
Bordbestilling
Bordbestilling skal gøres online. Du søger dit arrangement frem og vælger menu samt antal. Herefter udfyldes oplysninger og betaling. Bliver du forhindret kan du blot kontakte os, og vi refunderer dine penge. Afbud skal ske senest kl. 12.00 på dagen for spisning. Når du har bestilt maden, får du automatisk pladser og madbilletter og skal derfor ikke bestille bord.
Maestro er åben i forbindelse med forestillinger i Store sal eller Symfonisk sal og åbner for spisning kl. 17.00. Vi anbefaler, at man ankommer til spisning cirka 2 timer før forestillingen starter – ved oplevelsesmenu 2,5 time før. Ved eftermiddagsforestillinger i Store sal og Symfonisk sal er det muligt at spise efter forestillingen.
1 af 5