Menu

Vores menuer

Vi er gået ind i kampen mod madspild, og har derfor et tæt samarbejde med DAKA Refood. Grundet vores fokus på madspild, har vi ingen a la carte servering. Ønsker du at spise i vores skønne brasserie skal du forudbestille en af vores special sammensatte menuer, så vores kokke kan forberede din mad med fokus på minimalt spild.

Vi kan derfor, som udgangspunkt, ikke tage imod bordbestillinger på selve dagen. Specialkost skal meddeles senest 3 dage forinden på enten telefon eller mail.

Musiktapas

MUSIKTAPAS

Smagebræt med lækre kolde anretninger

Lun hovedret

Sødt eller ost

Hjemmebagt surdejsbrød med pisket smør

Alle retter er portionsanrettet

Kr. 295,- pr. person

HOVEDRET TIL MUSIKTAPAS:

Oktober: 
Poussinbryst og confiter lår serveret med årstids grønsager og puré, polenta & sauce

Nov & Dec: 
Langtidsstegt Duroc-nakkefilet, røget, serveret med årstidens grøntsager, puré og skysauce.

Brasseriemenu

Brasseriemenu (oktober)

Forret
Laksetartar med Koreansk tatarsauce, serveret med sprøde dej, shiso blade, purløg, glaskål & syltede jordskokker

Forret Vegetar
Bede tatar med Koreansk tatarsauce serveret med sprøde dej, shiso blade, purløg, glaskål & syltede jordskokker

Hovedret
Himmerland kalvefilet serveret med polenta, bagte majroer, beder & bordelaisesauce

Hovedret Vegetar
Røget tofu med saltbagte majroer, kål, beder, polenta, & luftig sauce Choron

Dessert
Eclairs med vaniljecreme serveret med chokolade is

Kr. 395,- pr. person

Oplevelsesmenu (oktober)

Forret (+velkomst & snacks)
Laksetartar med Koreansk tatarsauce, serveret med sprøde dej, shiso blade, purløg, glaskål & syltede jordskokker

Hovedret (+udvalgte vine til menuen)
Himmerland kalvefilet serveret med polenta, bagte majroer, beder & bordelaisesauce

Dessert (+kaffe to go)
Eclairs med vaniljecreme serveret med chokolade is

Kr. 725,- pr. person

Brasserie menu

Brasseriemenu Nov & Dec

Forret
Dim Sum
Jomfruhummer og rejer serveret med syltede bøgehatte,
basilikumolie & tom yum jomfruhummer-suppe

Hovedret
Berberieand
Andebryst med souffléfar, appelsin og purløg serveret med kartoffel pavé,
ventekål, appelsinfileter & orangesauce

Desserten (er altid vegetarisk)
kirsebærmousse
marengs, vaniljecrumble, kirsebærgelé & risalamande-is

Kr. 395,- pr. person

Forret Vegetar
Dim Sum
svampe og løg serveret med syltede bøgehatte, basilikumolie & løgsuppe consommé

Hovedret Vegetar
Stegt Tofu
med appelsinskal serveret med kartoffel pavé, kål, appelsinfileter & appelsin beurre blanc

Oplevelsesmenu er den samme som Brasseriemenu,
men du får dette ekstra:

  • velkomst & snacks
  • udvalgte vine til menuen
  • kaffe to go

Kr. 725,- pr. person

Bordbestilling

Bordbestilling skal gøres online. Du søger dit arrangement frem og vælger menu samt antal. Herefter udfyldes oplysninger og betaling. Bliver du forhindret kan du blot kontakte os, og vi refunderer dine penge. Afbud skal ske senest kl. 12.00 på dagen for spisning. Når du har bestilt maden, får du automatisk pladser og madbilletter og skal derfor ikke bestille bord. 

Bestil mad & drikke

Vælg dit arrangement for at se bestillingsmuligheder

Gå til bestilling

Er spisning eller pausedrinks udsolgt til dit arrangement? Du kan købe drikkevarer i vores café, når du ankommer til Musikhuset.

Maestro er åben i forbindelse med forestillinger i Store sal eller Symfonisk sal og åbner for spisning kl. 17.00. Vi anbefaler, at man ankommer til spisning cirka 2 timer før forestillingen starter – ved oplevelsesmenu 2,5 time før. Ved eftermiddagsforestillinger i Store sal og Symfonisk sal er det muligt at spise efter forestillingen.