Menu

Vores menuer

Vi er gået ind i kampen mod madspild, og har derfor et tæt samarbejde med DAKA Refood. Grundet vores fokus på madspild, har vi ingen a la carte servering. Ønsker du at spise i vores skønne brasserie skal du forudbestille en af vores special sammensatte menuer, så vores kokke kan forberede din mad med fokus på minimalt spild.

Vi kan derfor, som udgangspunkt, ikke tage imod bordbestillinger på selve dagen. Specialkost skal meddeles senest 3 dage forinden på enten telefon eller mail.

Musiktapas

MUSIKTAPAS

  • Smagebræt med lækre kolde anretninger
  • Lun hovedret
  • Sødt
  • Hjemmebagt surdejsbrød med pisket smør

Alle retter er portionsanrettet
Kr. 295,- pr. person

Januar hovedret:
Soya-braiseret
Kalvespidsbryst braiseret i soyasauce og rødvin, serveret med puré, bagte rødbeder, sprød kål, brasede kartofler og sauce.

Brasserie menu

Bordbestilling

Bordbestilling skal gøres online. Du søger dit arrangement frem og vælger menu samt antal. Herefter udfyldes oplysninger og betaling. Bliver du forhindret kan du blot kontakte os, og vi refunderer dine penge. Afbud skal ske senest kl. 12.00 på dagen for spisning. Når du har bestilt maden, får du automatisk pladser og madbilletter og skal derfor ikke bestille bord. 

1 af 4

Bestil mad & drikke

Vælg dit arrangement for at se bestillingsmuligheder

Gå til bestilling

Er spisning eller pausedrinks udsolgt til dit arrangement? Du kan købe drikkevarer i vores café, når du ankommer til Musikhuset.

Maestro er åben i forbindelse med forestillinger i Store sal eller Symfonisk sal og åbner for spisning kl. 17.00. Vi anbefaler, at man ankommer til spisning cirka 2 timer før forestillingen starter – ved oplevelsesmenu 2,5 time før. Ved eftermiddagsforestillinger i Store sal og Symfonisk sal er det muligt at spise efter forestillingen.