
Eva Ravnbøl
Guds eget køkken
289-389 kr.
VarighedCa. 2 timer inkl. pause
Genre SalRytmisk sal
ArrangørOriginal Talks ApS
Eva Ravnbøl tager dig med i Guds eget køkken.
Rejs med Eva Ravnbøl til Italiens enestående egne, hvor det ikke kun er den gode smag og de enkle opskrifter, der gør la cucina italiana til noget helt særligt.
Bliv inspireret af maden og menneskerne – og få et aktuelt, autentisk indblik i, hvad der rører sig i dagens Italien.
Det italienske køkken, der først lod til at være en dille, er i dag en landeplage. Danskerne spiser mere og mere italiensk – og flere og flere restauranter med regionale specialiteter fra Napoli, Toscana, Rom osv. dukker op i de danske byer. Hjemme står der pasta på menuen flere gange om ugen hos mange familier.
Men hvad er det, der fascinerer, inspirerer og drager ved la cucina italiana?
Temperament, tomater og citroner
Det er ikke kun den gode smag og de enkle opskrifter, der trækker. Det er også en drøm om en livsstil. Italienerne samles om maden ved lange borde og værner om deres traditioner. De mødes til søndagsfrokoster, skovture i det grønne, spiser på strandene, arver deres bedstemødres opskrifter og er næsten religiøse i deres forhold til mad. Intet køkken har så mange do’s and don'ts. Man kan så nemt komme til at jokke i spinaten – både i sit køkken og på ferier i Italien.
When in Rome...
Tag med Eva Ravnbøl til Italiens enestående egne, hvor hun gennem mere end 35 år er blevet oplært i de mange egnskøkkener, traditioner og alle de skrevne og uskrevne regler.
Eva har hyldet det solbrændte land med madprogrammer, kogebøger og restaurantguider, og er som TV2-korrespondent velbevandret fra bjerg til kyst. Eva har dækket alt fra jordskælv, politik, pavers helbred, hedebølger, mafia-retssager, fodbold og pizzaskandaler, og hun ved mere om Guds eget land end de fleste.